10:30

Lobro

Referat: Hallsta IK P 97 - Lobro

Säsongens sista match, borta mot Hallsta och även en seriefinal där Hallsta går segrande ur striden.
Vi gör en godkänd första halvlek där vi skapar lite chanser, framför allt våra hörnor var bra, även om vi inte fick till det i avsluten. Hallsta känns lite tyngre i sina anfall men vi står emot bra. 0-0 slutar första halvlek.
Andra halvleken startar upp och redan i inledningen av den gör vi tyvärr ett misstag så att en Hallstaspelare kommer in bakom våran backlinje och i snäv vinkel slår in den i mål.Surt sa räven.
Ändå jobbar vi på bra under hela halvleken för att försöka kvittera, skapar lite halvchanser, bästa chans har Burman men får inte till det i avslutet. I min iver att göra mål framåt blir vissa spelare sittandes på bänken hela matchen och det är ju inte riktigt meningen, det skäms jag för i dag och bot och bättring lovas.
Ändå tycker jag att alla spelare ska vara stolta med vad dom presterat under säsongen, vi har spelat många matcher riktigt bra och öst in mest mål i hela serien hela 84 fullträffar, det är riktigt bra det.
Vi tränar på tisdag konstgräset i Roslagsbro och snackar om hur vi vill träna under hösten. Den här veckan tränar vi bara tisdag då många säkert vill gå på marknaden onsdag torsdag.
Vi kommer att försöka och få några träningsmatcher under hösten för och hålla igång lite.

Bra kämpat alla spelare för denna säong även om pricken över i:et saknas och grattis Hallsta till seriesegern